بررسی گوشی سامسونگ s800 Ultra Touch

سامسونگ از آن دسته معدود تولید کنندگانی ست که همواره ایده های جدید و حرف های تازه فراوانی برای گفتن دارد، ایده هایی که شاید هیچگاه مجال بروز در سایر بزرگان دنیای موبایل را پیدا نکنند. S8300 یکی از آخرین و پیشرفته ترین تولیدات این کمپانی ست که در گفتار پیش رو به بررسی کامل و جامعی از آن می پردازیم. با ما همراه شوید.

 

مدل و نام Samsung S8300 Ultra Touch
ابعاد 12.7×51.6×110 میلی متر
وزن 116 گرم
صفحه نمایش تمام لمسی با ابعاد 2.8 اینچ و تکنولوژی خازنی
400×240 پیکسل
 قابلیت نمایش 16میلیون رنگ
دفترچه تلفن تا 2000 عنوان
کارت حافظه+حافظه داخلی Micro SD+90MB
ارتباطات GSM چهار بانده+GPRS+EDGE+3G+Bluetooth
سیستم عامل ندارد
پردازنده نا مشخص
وضوح دوربین 8.0 مگاپیکسل با قابلیت اتوفوکوس
حداکثر وضوح فیلمبرداری 480×720 با 30 فریم در ثانیه
ظرفیت باتری 880mAh

نمایشگاه MWC2009 چند هفته گذشته در بارسلون اسپانیا به کار خود پایان داد و همانطور که پیش بینی می شد تبعات بحران ورشکستی فراگیر اقتصاد جهانی بلاخره دامان صنعت پیشرو و جذاب موبایل را نیز گرفت و جائیکه در دوره قبلی نمایشگاه در سال 2008 میزان ابتکارات و فناوری های نوین عرضه شده در سطح بی نظیری قرار داشت، امسال بجز چند تک ستاره معدود که تقریبا همگی هوشمند و البته بسیار گران قیمت بودند، نکته چشمگیر دیگری در آن به چشم نمی خورد و از آن میان مطمئنا و بدون هیچ شک و شبهه ای سهم سامسونگ در معرفی چندین و چند گوشی مختلف از دیگران بسیار چشمگیرتر بود. S8300 Ultra Touch یکی از این مدل های رنگارنگ سامسونگ است که برای اولین بار ترکیب هیجان انگیزی از یک نمونه Multi Touch با یک دوربین رویائی 8 مگاپیکسلی را در کنار یکدیگر قرار داده است. از این گذشته برای حفظ سنت همیشگی گوشی سری Ultra که تقریبا همیشه با قطر بسیار اندک طراحی می شوند، S8300 نیز دارای ابعاد بسیار مناسبی ست. از دیگر نکات قابل ذکر در رابطه با این گوشی زمان به نمایش گذاشته شدن آن است که بر خلاف دیگر نمونه های سامسونگ که تنها در روز دوم نمایشکاه بارسلون معرفی گردیدند، S8300 برای جلب توجه بیشتر یک هفته قبل از نمایشگاه بطور رسمی معرفی شد.

 

ظاهر گوشی شباهت نزدیکی به یکی دو نمونه کشوئی و تمام لمسی دیگر از جمله محصول نچندان معروف LG KF700 دارد. جائیکه در نگاه اول ممکن است متوجه لمسی بودن صفحه نمایش نشوید. ابعاد این مدل 12.7×51.6×110 میلیمتر با وزن 116 گرم است که با اینکه ارتفاع 110 میلیمتری برای یک گوشی کشوئی اندکی بزرگ به نظر می رسد اما گشودن دستگاه و مشاهده صفحه کلید نسبتا کوچک آن اندکی از شدت ماجرا آنگونه که در مدل غول پیکری چون i8510 INNOV8 دیده می شود، می کاهد. دیگر نکته قابل توجه در این بخش قطر کاملا ناچیز 12.7 میلیمتری گوشی ست که این عمدتا به علت طراحی کلاسیک سامسونگ در جایگذاری دوربین در لبه بالا رونده پشتی و درست در آن سوی صفحه نمایش اتفاق افتاده است، امری که بر قابلیت در دست گیری گوشی و استفاده بدون مشکل از آن تاثیر کاملا مثبتی گذاشته است. ترکیب رنگ در نظر گرفته شده برای این گوشی در دو فرم مشکی/ قرمز و مشکی/ آبی است که دو رنگ آبی و قرمز علاوه بر قسمت بالا رونده پشتی شامل صفحه کلید عددی و نوار باریک دورتادور صفحه نمایش نیز می گردند.

  

 یکی از کلیدی ترین امکانات S8300 صفحه نمایش 2.8 اینچی آن است که با اینکه نسبت به نمونه ای چون M8800 Pixon اندکی کوچکتر است اما به دو دلیل برتری غیر قابل انکاری نسبت به رقیب خود دارد که دلیل اول بدون شک به تکنولوژی AMOLED آن باز می گردد که با اینکه در نور مستقیم خورشید هنوز حرف چندانی برای گفتن ندارد اما در محیط های با نور معمول از درخشندگی و کنتراست بی نظیری برخوردار بوده و از این لحاظ کاملا بر مدل های TFT برتری دارد. دومین علت برتری این صفحه نمایش به نوع تکنولوژی لمسی موجود در آن باز می گردد که در طی آن و پس از بزرگانی همچون Apple و LG (در مدل های PRADA و PRADA 2)، سامسونگ نیز به جمع تولید کنندگان صفحه نمایش های لمسی با فناوری خازنی پیوسته است که در این حالت علاوه بر اینکه حساسیت صفحه نمایش نسبت به مدل های معمول مقاومتی بسیار بهبود یافته است، امکان لمس چند نقطه ای صفحه نمایش و ایجاد ویبره در هنگام لمس آن نیز برای کاربر بوجود آمده است که این در بهبود موقعیت سامسونگ بسیار موثر خواهد بود. وضوح بکار گرفته شده در این صفحه نمایش WQVGA (و یا 400×240 پیکسل) است و تعداد رنگ های قابل نمایش در آن به 16 میلیون رنگ افزایش یافته است.

 

 

فرورفتگی چند میلیمتری این بخش در سطح گوشی و قاب فلزی پیرامون صفحه نمایش که تنها بخش فلزی موجود در دستگاه نیز می باشد، دیگر نکات مهم در رابطه با نمایشگر S8300 به شمار می روند. تعداد خطوط قابل نمایش در این قسمت شامل 14 خط متن و 3 خط آیکون های سرویس است که البته در بعضی مواقع (مثلا در هنگام استفاده از منوی پیام)، تعداد خطوط قابل نمایش، به 24 خط نیز قابل افزایش می باشد. گردش اتوماتیک تصویر بکمک شتاب سنج داخلی از دیگر قابلیت های گنجانده شده در این قسمت است. بر بالای صفحه نمایش اسپیکر برقراری تماس، دوربین دوم تماس های ویدئویی، سنسور تنظیم نور و Proximity Sensor (برای غیر فعال کردن صفحه نمایش در هنگام نزدیک کردن آن به صورت در حین تماس) جای گرفته اند.

 

 

زیر صفحه نمایش بجز نشان سامسونگ، سه کنترلر مشخص دیده می شوند که شامل کلیدهای برقراری و رد تماس و کلید Back در مرکز می باشد و در آن نه تنها از Soft-Key ها بلکه از D-Pad معمول همیشگی نیز خبری نیست که این بیش از پیش بر لمسی بودن صفحه نمایش تاکید دارد. یکی از زیبائی های پنهان در طراحی گوشی که در نگاه اول مشخص نمی گردد نوع چینش کلیدهای این قسمت و خطوط مورب بکار گرفته شده در بالا و پائین آن هاست جائیکه با کمی دقت به وضوح می توان به تصویر کشیده شدن یک لبخند بر یک چهره که نوع طراحی خاص کلیدهای call/end ظاهری چشم بادامی و آسیائی نیز به آن بخشیده است را مشاهده کرد. مکانیزم فنری گشوده شدن دستگاه اندکی سفت و محکم طراحی شده است و در راحتی و سهولت استفاده آن چیزی نیست که از یک گوشی High-end انتظار می رود (البته این نکته می تواند در هنگام ارائه نسخه نهائی برطرف گردد). با گشوده شدن دستگاه صفحه کلید تخت و مسطح گوشی پدیدار می شود که هم رنگ نوار پیرامونی دستگاه بوده و کلیدهای آن با سه جدا کننده هلالی از یکدیگر تفکیک گردیده اند. کلیدهای بکار گرفته شده در این بخش از ابعاد مناسب و تفکیک مطلوبی برخوردارند. نور پس زمینه کلیدهای این قسمت زرد پر نور و یکنواختی ست که از ناحیه کنترلی تنها دو کلید برقراری و رد تماس را در بر می گیرد.

 

 

تنها المان حاضر در سمت چپ گوشی Rocker تغییر صدای دستگاه است که نسبت به محل همیشگی خود اندکی پائین تر قرار گرفته و از این گذشته نسبتا کوچک طراحی شده است. سمت راست دستگاه محل همیشگی شاتر دوربین، قفل سخت افزاری صفحه کلید و بلاخره پورت اتصال Micro USB گوشی ست که این آخری حرکت رو به جلوئی برای سامسونگ در یک نمونه غیر هوشمند به حساب می آید و انتظار می رود بلاخره سامسونگ نیز کم کم پورت اختصاصی خود را به فراموشی سپرده و به قطار استاندارد سازی بپیوندد. در بالا و پائین گوشی نیز بجز میکروفون برقراری تماس در بخش پائینی هیچ المان دیگری دیده نمی شود.

 

 

در هنگام بسته بودن صفحه کلید، پشت دستگاه بسیار ساده و یکدست به نظر می رسد، اما ماجرا به محض اسلاید نمودن گوشی کاملا متفاوت می گردد جائیکه بجز انتخاب رنگ بسیار جذاب قرمز برای لبه بالا رونده، لنز دوربین 8 مگاپیکسلی همراه با دو فلش LED و آینه عکاسی از خود پدیدار می شود که به یکباره چهره این قسمت را تغییر می دهد. راه حل سامسونگ برای محافظت از لنز دوربین بدون استفاده از کاور دست و پا گیر و حجیم برای آن، داستانی ست که هنوز و پس از گذشت مدتها از بکار گیری این روش توسط سامسونگ همچنان بدون رقیب مانده است و ظاهرا استفاده از پشت لبه بالا رونده بهترین مکان برای قرار دادن یک دوربین (البته نچندان بزرگ) است. با کنار زدن پوشش این قسمت، باتری 880mAh دستگاه ظاهر می شود که با اینکه ظاهرا از ظرفیت چندان بالائی برخوردار نیست اما بواسطه بهره گیری از تکنولوژی OLED در ساخت صفحه نمایش که بشدت در مصرف انرژی صرفه جوئی می کند به اعداد نسبتا راضی کننده 350 ساعت در حالت Stand-by و 4 ساعت در هنگام مکالمه دست یافته است. در دنیای واقعی و در یک استفاده متوسط رو به بالا به راحتی می توان تا دو روز بروی این باتری تکیه کرد. مدت زمان مورد نیاز برای شارژ مجدد این باتری چیزی در حدود 2 ساعت است. بر بالای باتری و در دو بخش جداگانه نیز محل قرارگیری سیمکارت و کارت حافظه قرار دارند که برای خارج گردانیدن هر دو، احتیاج به درآوردن باتری و خاموش کردن دستگاه می باشد و نتیجتا کارت حافظه این مدل قابلیت Hot Swap ندارد.

 

 

 

بدون شک اینترفیس TouchWiz سامسونگ را باید یکی از برترین پوسته های طراحی شده برای گوشی های لمسی دانست چرا که علاوه بر ظاهر ویژه و طراحی بهینه آن برای کارکرد با دست، امکان افزایش کاربردهای آن از طریق Widget ها و همچنین بهبود همیشگی آن از یک مدل به مدل جدیدتر همواره وجود دارد که در این میان نمونه موجود در S8300 نیز از این قاعده مستثنی نیست. صفحه Stand-by شباهت فراوانی به Home Screen موجود در M8800 Pixon دارد که حضور Widget ها در نوار عمودی سمت چپ و چهار کلید بزرگ و کاربردی در قسمت پائین (برای دسترسی به منوی اصلی، دفترچه تلفن، منوی پیام ها و بلاخره صفحه کلید عددی) به این شباهت کمک فراوانی نموده است. از تفاوت های مهم و ساختاری در این قسمت می توان به امکان استفاده از سه Home Screen جداگانه اشاره کرد که توسط سه آیکون با شماره های از یک تا سه در بالای صفحه نمایش فراهم شده است از مزایای مهم این شیوه تفکیک، بهره گیری هر چه بیشتر از Widget های مختلف در صفحه نمایش بدون آنکه شلوغی و کمبود جا مانع از استفاده از قابلیت های آنها گردد می باشد. دیگر موارد جای گرفته در صفحه اصلی تغییر چندانی به خود ندیده است و بجز افزوده شدن چند Widget عمدتا سرگرم کننده تفاوت خاص دیگری مشاهده نمی شود. منوی اصلی دستگاه نیز بجز تغییر در ظاهر آیکون ها نسبت به Pixon بی تغییر مانده است، آیکون های مختلف در این قسمت به فرم ماتریسی 3×4 می باشند و زیر منوها نیز صورت لیستی طراحی شده اند. پاسخگوئی گوشی به لطف بکار گیری تکنولوژی خازنی بسیار سریع و بلافاصله است که از این لحاظ به هیچ عنوان با نمونه ای چون Pixon قابل مقایسه نیست. پروسه Highlight شدن آیکون ها با اولین ضربه و گشودن آن ها با دومین تماس که پیش از این نیز از سامسونگ دیده بودیم در این مدل نیز دیده می شود. از دیگر بهبود های فوق العاده S8300 در اینترفیس در هنگام Scroll کردن پدیدار می شود جائیکه با حرکت انگشت در سمت چپ صفحه نمایش رو به سمت پائین لیست با سرعت فوق العاده زیاد رو به پائین حرکت می کند و برای حرکت آهسته تر در لیست می توان از سمت راست صفحه نمایش برای حرکت دست استفاده کرد. S8300 به راحتی از Multi Tasking و اجرای همزمان چندن برنامه جاوا پشتیبانی می کند اما در این زمینه دو محدودیت مشهود وجود دارد یکی آنکه در کل ساختار گوشی خبری از Task Manager نبوده و برای دسترسی به برنامه Minimize شده می بایست کل منوی اصلی را بدنبال آن برنامه گشت که البته گوشی با نشان دادن آیکون خاصی در کنار برنامه در حال اجرا این مشکل را اندکی برطرف کرده است دومین مشکل پیش روی S8300 در اجرای برنامه های مختلف محدودیت اجرای فایل های جاوا حداکثر تا یک مگابایت است که این یکی نیز نسبت به اکثر گوشی های غیر هوشمند چیز تازه ای به حساب نمی آید. در تست عملکرد S8300 در قیاس با مدل نزدیکی همچون U900 به نتایج کاملا ضعیف تری دست می یابیم بطوریکه تقریبا در هیچکدام از Benchmark های مختلف S8300 امتیاز بالاتری کسب نمی کند. راه های ورود اطلاعات به دستگاه علاوه بر صفحه کلید فیزیکی و نمونه مشابه مجازی آن شامل صفحه کلید QWERTY افقی نیز می گردد که به محض چرخاندن گوشی رو به حالت افقی ظاهر می شود.

دفترچه تلفن دستگاه قادر به ثبت تا 2000 عنوان اسم با امکان ذخیره تا 5 شماره برای هر شخص است. نمایش همزمان کنتاکت های موجود در حافظه داخلی و سیمکارت از دیگر قابلیت های این دفترچه تلفن است. ظاهر این دفترچه تلفن بجر نوار اسکرول سریع در سمت چپ تغییر دیگری نسبت به Pixon نداشته است، در بالاترین قسمت این بخش، منوئی کشوئی برای مرتب کردن کنتاکت ها بر اساس فاکتورهایی همچون Favorites، Groups و چند مورد دیگر در نظر گرفته شده و علاوه بر آن جستجوی سریع با تایپ نام کنتاکت در باکس جستجو نیز وجود دارد. جستجوئی که این بار تنها از روی نام اشخاص صورت می گیرد و راهی برای تغییر دادن آن نیز وجود ندارد. اطلاعات قابل اختصاص به هر کنتاکت شامل موارد فراوان و متنوعی ست که از آن میان می توان به عکس، زنگ و ویدئوی دلخواه اشاره کرد. منوی ذخیره اظلاعات تماس ها شامل همان موارد همیشگی برای تماس های دریافت شده، تماس های برقرار شده و تماس های از دست رفته است که در هر قسمت تا 30 عنوان قابل ذخیره کردن است.

مرورگر فایل این مدل نزدیکی فراوانی به دیگر نمونه های سامسونگ در این کلاس دارد. در اینجا نیز به مانند گذشته فولدرهای پیش فرض سیستم برای جایگذاری محتوای مختلف وارد شده به آن در نظر گرفته شده است که برخلاف قبل اجباری در استفاده از آنها نبوده و کاربر می تواند به راحتی فولدرهای جدیدی ایجاد کند و محتوای دلخواه خود را به آنها وارد نماید. محتوای موجود بروی کارت حافظه بصورت مستقل به نمایش در آمده است و علاوه بر این سرعت دسترسی سیستم به کارت حافظه نیز بسیار بهبود یافته است و تاخیر چندانی در آن مشاهده نمی شود اما سرعت کپی نمودن محتوا از روی حافظه داخلی بروی کارت حافظه چندان راضی کننده به نظر نمی رسد جائیکه با سرعت نسبتا ناچیزی معادل 120KB/s روبرو هستیم که در قیاس با سرعت 1200KB/s موجود در اتصال USB بسیار کند به نظر می رسد. کپی، جابجائی، حذف و ساختن فولدرهای جدید از امکاناتی ست که این مرورگر در اختیار کاربر قرار می دهد. حافظه داخلی S8300 در حدود 90 مگابایت است که به کمک کارت حافظه Micro SD تا 32 گیگابایت قابل افزایش است.

 


برای مشاهده تصاویر موجود در گوشی علاوه بر مرورگر فایل و گشودن منوی Images می توان از Application جدید سامسونگ با نام Photo Browser که در منوی اصلی قرار دارد استفاده کرد این مرورگر همانطور که از نام آن مشخص است برای مشاهده و دسترسی سریع  بدون مشکل به تصاویر موجود در دستگاه در نظر گرفته شده است. از امکانات بی نظیر این قسمت می توان به امکان جستجوی تصاویر به دنبال یک چهره خاص اشاره کرد بدین صورت که در ابتدا با معرفی یک چهره خاص به برنامه از طریق منوی Face Link Option (بصورت خودکار و یا بصورت دستی) و سپس ایجاد یک Tag برای این چهره، در آینده می توان تمامی تصاویری که این چهره را در بر دارند را به راحتی فیلتر نمود. از امکانات معمول این قسمت قابلیت مرتب نمودن تصاویر بر اساس زمان، تاریخ و همچنین اسلاید شوی پیشرفته می باشد. نگفته پیداست که چرخش اتوماتیک تصویر با تغییر موقعیت گوشی برای این قسمت وجود دارد.

 

 پلیر پخش موسیقی در S8300 با ایتکه شاهد چند تغییر سطحی در شکل ظاهری ست اما همچنان شباهت فراوانی به نمونه  موجود در Pixon دارد. فرمت های مورد پشتیبانی توسط این پلیر شامل WMA، MP3 و خانواده AAC می گردد که از این لحاظ نیز تفاوت چندانی احساس نمی گردد. از دیگر موارد تکراری این پلیر می توان به Playlist های اتوماتیک، افکت های صوتی و اکولایزرهای غیر قابل ویرایش اشاره کرد. Widget در نظر گرفته برای پخش موسیقی نیز به مانند Pixon از کارکرد مطلوب و مناسبی برخوردار است. صدای خارج شده از اسپیکر اصلی دستگاه اما برخلاف Pixon از بلندی چندانی برخوردار نیست و به رغم کیفیت نمی تواند امتیاز راضی کننده ای از لحاظ شدت کسب نماید. رادیوی FM با امکان ذخیره تا 99 اینستگاه رادیوئی و با پشتیبانی از RDS از دیگر مشخصات مولتی مدیائی S8300 است. پلیر پخش ویدئو در دستگاه علاوه بر فرمت های معمول MPEG-4 و H.263 قادر به پخش مستقیم دو فرمت محبوب و فراگیر DivX و XviD نیز می باشد اما نکته ای که در این بخش اندکی آزار دهنده به نظر می رسد عدم توانائی گوشی در تطبیق سایز تصویر در هنگام اختلاف وضوح فیلم با رزولوشن صفحه نمایش است که در این حالت همواره بخش های تیره در گوشه های تصویر به چشم می خورد اما از این نکته که بگذریم S8300 از عملکرد مناسبی در هنگام پخش محتوای با کیفیت برخوردار است.

 

با اینکه S8300 را به هیچ عنوان نمی توان یک camera Phone نامید ولی در هر حال استفاده از یک ماژول 8 مگاپیکسلی چیزی نیست که بتوان به راحتی آن را نادیده گرفت. دوربین موجود در S8300 برخلاف ظاهر نسبتا کوچک خود تقریبا همانی ست که در Pixon نیز بکار گرفته شده است. مشخصات این دوربین شامل حسگر CMOS با ابعاد 1/3.2 اینچ استفاده از گشودگی دیافراگم 2.6، ارائه 4X زوم دیجیتال و امکان ارتقا عدد ISO تا سقف 1600 است. اینترفیس دوربین برای استفاده از دست کاملا بهینه گردیده است و با آیکون های بزرگ و پاسخگوئی سریع نیاز کاربر را بطور کامل تامین می کند. تنظیمات اصلی در این بخش در دو ستون جانبی در چپ و راست صفحه نمایش جای گرفته اند که با کلیک کردن بروی هر کدام زیر منوهای آنها ظاهر می گردد. از تنظیمات اصلی و همیشگی این قسمت می توان به شش حالت مختلف عکاسی، 12 تنظیم مختلف برای موقعیت های متفاوت (Scenes)، تنظیمات White Balanced، عکاسی پانوراما و افکت های رنگی اشاره کرد. حداکثر وضوح عکاسی قابل دستیابی در این دوربین 2448×3264 پیکسل است که علاوه بر این امکان تنظیم دوربین برای عکاسی در حالت واید با حداکثر وضوح 1960×3264 پیکسل نیز وجود دارد. حالت ماکروی پیش بینی شده در این دوربین قادر است تا تصاویری واضح از سوژه هایی که تا 10 سانتیمتری دستگاه قرار دارند تهیه نماید. علاوه بر این حالت تشخیص چهره، تشخیص چشمک و امکان Geo-Tagging نیز برای این دوربین در نظر گرفته شده است. به رغم انتشار تصاویر متعدد گرفته شده توسط این دوربین، همچنان بدلیل تولید نشدن نسخه نهائی دستگاه، نمی توان در رابطه با کیفیت این تصاویر اظهار نظر درستی کرد اما احتمالا نباید تفاوت چندانی با تصاویر گرفته شده توسط Pixon وجود داشته باشد. حداکثر وضوح فیلمبرداری این دوربین 480×720 پیکسل با 30 فریم در ثانیه است و علاوه بر آن امکان فیلمبرداری اسلوموشن با وضوح QVGA با 120 فریم در ثانیه نیز وجود دارد. فرمت ثبت تصاویر در این دوربین نیز MP4 است

یکی از مهمترین تغییرات صورت گرفته در ساختار S8300 در قیاس با Pixon در گیرنده GPS این دو مدل است جائیکه برخلاف Pixon که نرم افزار خاصی برای این منظور در آن گنجانده نشده و استفاده از GPS به موارد معدودی همچون Geo-Tagging محدود شده بود، در اینجا با Application پیشرفته ای با نام Samsung Mobile Navigator روبرو هستیم که پیش از این در هیچ نمونه غیر هوشمندی به کار گرفته نشده بود امکانات این برنامه که ساخت شرکت معتبر Route66 می باشد در سطح بسیار راضی کننده و مطلوبی ست و موارد غیر قابل انتظاری همچون راهنمای صوتی نیز در آن بکار گرفته شده است که البته نگفته پیداست که مواردی از این دست هیچگاه بصورت رایگان ارائه نمی گردند.

راه های ارتباطی در S8300 در سطح راضی کننده ای قرار دارند در اینجا برای ارتباطات تحت شبکه از هر چهار فناوری HSCSD، EDGE، GPRS و 3G استفاده شده است که در مورد این آخری سرعت ارتباط تا رقم هیجان انگیز 7.2Mbps نیز قابل افزایش است. ارتباطات رادیوئی در S8300 بر اساس چهار باند GSM در کنار HSDPA صورت می گیرد و ارتباطات بی سیم آن نیز محدود به نسخه 2.1 از بلوتوث است و متاسفانه خبری از Wi-Fi در آن نیست.

 

samsung_s8300_ultra_touch_12.jpg

Samsung S8300 Ultra Touch محصولی ست که به راحتی نمی توان رقیبی برای آن پیدا کرد، دستگاهی که با تلفیق فاکتورهای ارزشمندی همچون فناوری خازنی در ساخت صفحه نمایش، دوربین 8 مگاپیکسلی و رابط کاربری بی نقص تا مدتها خبر ساز خواهد بود.

گزارش تخلف
بعدی